Whiteboard schoonmaken

Oeps. U heeft de permanent marker (ook wel permanente markeerstift of watervaste stift genoemd) gebruikt. Hoe kunt u nu het beste uw whiteboard schoonmaken? Deze is te verwijderen met: Parfum. Hoewel dit niet aan te raden is. Gaat u er met een whiteboard marker over dan verdwijnt de permanent marker. WD-40 met keukenpapier laat de permanent marker ook verdwijnen. Deze is te koop op onze site. De beste tip: geen permanent marker in de buurt van uw whiteboard leggen ;-)

permanent-marker-verwijderen-whiteboard (2)

 

Resterende vlekken van een whiteboard marker kunt u verwijderen met lauw water en allesreiniger. Deodorant sprayen over uw whiteboard en met een tissue wrijven zorgt voor een schoon whiteboard. Veeg regelmatig uw whiteboard schoon om indroging te voorkomen. Wanneer u veel met een rode stift schrijft zult u uiteindelijk een rode gloed zien. Deze gaat er vaak lastig af waar het bord niet mooier van wordt. Voor een optimaal gebruik van uw whiteboard is het raadzaam dat u zich aanleert de tekst weg te vegen zodra deze er niet meer op hoeft te staan. Hoe sneller het weg is, hoe beter.

Een whiteboard schoonmaken met een schuurmiddel is echt not done! Deze laat krasjes achter op uw whiteboard en zijn niet meer te fixen!

Het is ook de kwaliteit van een whiteboard die er voor zorgt of een bord goed schoon te krijgen is. Een duurder bord zal makkelijker schoon worden en ook langer meegaan.

Geef een reactie
Al onze prijzen zijn inclusief btw en verzending!


aanbieding 90 x 120 verrijdbaar
Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden accepteert -
onderdeel van ivol B.V. - Tel: 040 2542823 - Fax: 040 2547359 - Mail: info@ivol.nl