check Gratis bezorging vanaf 10,-

Chameleon frameloos whiteboard op maat - Bedrukt (eigen opdruk) - Max. 118x238 cm

Merk: Smit Visual
Leverdatum berekenen...
Stel zelf samen
Hulp bij bestellen information-circle
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Ben je op zoek naar een modern whiteboard zonder randafwerking? En wil je een bijzondere afmeting met je eigen opdruk? Kies dan voor een maatwerk Chameleon whiteboard.

Smit Visual Chameleon

Smit Visual whiteboard bedrukt op maat

Allerhoogste kwaliteit sublimatie staal
Dikte 10 mm
Met wit afgelakte randen en rechte hoeken
100% CO2 neutraal geproduceerd
Elke gewenste opdruk is mogelijk
 Full color print
 Opdruk tot aan de rand van het bord, nagenoeg geen witrand
 Inclusief montagemateriaal voor blinde montage
Krasvast, roestvrij en extra magneethoudend
2 jaar garantie op perfecte schrijf- en droog uitwisbaarheid van het gesublimeerd oppervlak
Levenslange garantie op perfecte schrijf- en droog uitwisbaarheid van het emaille oppervlak

Maatwerk whiteboard Chameleon bedrukken

Je kunt het whiteboard laten bedrukken met een full color opdruk geheel naar eigen keuze. Denk aan het logo van je bedrijf, een mooie afbeelding, een lean of scrum bord, een evacuatie bord of een geheel eigen ontwerp. De mogelijkheden zijn oneindig! De bedrukking reikt geheel tot aan de rand van het bord dus er is geen sprake van witranden.

De full color opdruk wordt aangebracht middels sublimatie techniek. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met de coating. Hierdoor wordt de afbeelding haarscherp en duurzaam verzegeld in het oppervlak. De opdruk zal dan ook niet verkleuren door zonlicht of vervagen naarmate het bord gebruikt wordt.

Bedrukt Chameleon whiteboard op maat monteren

Chameleon whiteboards kunnen zeer eenvoudig opgehangen worden met het meegeleverde magnetische montagesysteem. De bijgeleverde magneten schroef je vast op de muur en het whiteboard hang je daar aan op. Doordat het whiteboard na de montage nog iets verschoven kan worden, komt de montage minder precies en hangt het bord altijd perfect recht aan de muur.

Frameless whiteboard bedrukken Smit Visual

Bedrukte Chameleon whiteboards worden vervaardigd uit sublimatiestaal. De opdruk wordt verzegeld in het oppervlak en kan daardoor niet vervagen. Gesublimeerde Chameleon whiteboards garanderen een perfecte schrijf- en wiskwaliteit voor tenminste 2 jaar. Wissen kan eenvoudig met een whiteboard wisser of een droge microvezeldoek.

Chameleon whiteboards worden 100% CO2 neutraal geproduceerd. De MDF achterplaat bevat volledig FSC-gecertificeerd hout (Licensiecode C137061).

Bedrukt whiteboard zonder rand bestellen

De afmetingen van het whiteboard kies je zelf. Deze kunnen minimaal 60x90 cm zijn tot maximaal 118x238 cm (of 238x118 cm).

In de bovenstaande vakjes kun je de gewenste afmetingen opgeven, de totaalprijs wordt dan automatisch berekend. LET OP: geef de maat op in meters en gebruik een punt i.p.v. een komma. Bijvoorbeeld 107 cm = 1.07 m.

whiteboard op maatmaatwerk whiteboard

Voor de aanlever instructies, zie het document 'Requirements and specifications printed whiteboards' onder het kopje Downloads. Het drukbestand kun je aanleveren via drukbestand@ivol.nl onder vermelding van je bestelnummer. Productie van het bord volgt pas na wederzijdse goedkeuring.

Meer informatie
SKU frameless-druk-maat
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op