•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Flipover

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

25 artikel(en)

Op zoek naar een voordelig geprijsde flipover? Een flipover is het ideale hulpmiddel voor een succesvolle presentatie. Het bestaat uit een (white)bord met aan de bovenzijde een klem om A1 papier aan op te hangen. Men gebruikt de flipover tijdens vergaderingen en cursussen om te noteren, te tekenen en om woorden met beeld kracht bij te zetten. Een flipover is licht van gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast is het bord keer op keer herbruikbaar omdat het flipover papier te vervangen is.

Mobiele flipover op wieltjes bestellen met gratis verzending
Verrijdbare flipovers zijn erg praktisch omdat ze eenvoudig te verplaatsen zijn en in verschillende presentatieruimten gebruikt kunnen worden. Met een verrijdbare flipover van Whiteboard-flipover kunt u op iedere gewenste locatie presenteren. Dankzij het handzame formaat kan de flipover ook met de lift van de ene naar de andere verdieping verplaatst worden.

Flipover op statief of wieltjes kopen
Bent u op zoek naar een flipover voor dagelijks gebruik in uw kantoor of in het klaslokaal? Bij Whiteboard-Flipover.nl kunt u terecht voor kwalitatief goede flipovers. De meeste flipovers hebben een beschrijfbaar oppervlak van circa 100x70cm. Het flipoverpapier heeft een vergelijkbare afmeting en valt mooi binnen de afmeting van de flipover, zodat er altijd een stevige ondergrond is om op te schrijven. Onder de flipoverklem zitten verstelbare haken om het A1 papier aan op te hangen. Het papier blijft zo netjes op de plek en verschuift niet tijdens het schrijven.

U kunt tijdens uw presentatie aantekeningen maken op het flipover papier zodat het voor de cursisten of studenten visueel duidelijk wordt. In tegenstelling tot een krijtbord of whiteboard blijven de aantekeningen bij een flipover bewaard zodat u ze kunt terugkijken.

Toepassing flipover
Waar komt u flipovers tegen? Denkt u eens aan informatie in ontvangsthallen, klassikaal gebruik, vergadering, wachtruimte of in een hotellobby om belangrijke mededelingen kenbaar te maken aan bezoekers.

De meeste flipovers in ons assortiment hebben zijn uitgerust met een magnetisch whiteboard. Mocht het papier op zijn, dan kunt u met een whiteboard marker alsnog verder schrijven op het whiteboard oppervlak. Verder kunt u foto's, aantekening en notities aan het bord bevestigen met magneetjes.

Wilt u geen gebruik maken van papier dan kunt u misschien kiezen voor een whiteboard op statief, verrijbaar whiteboard of een wandmontage whiteboard.