•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Glassboard

Glassboards zijn het stijlvolle alternatief voor whiteboards. Zoals de naam al zegt zijn ze gemaakt van glas voor een luxueuze look. Glasborden zijn beschrijfbaar, droog uitwisbaar en magneethoudend. En omdat de borden gemaakt worden van gehard veiligheidsglas, zijn ze zowel veilig als duurzaam. Bij Whiteboard-Flipover heeft u keuze uit glassboards om aan de muur te monteren, of glasborden op een verrijdbaar statief.

Glassboards zijn veelzijdig toepasbaar
Met een glasbord kunt u veel kanten uit. Het staat prachtig in een kantoor of bedrijfsruimte, maar is ook zeker een blikvanger in een ontvangsthal of spreekruimte. Het bord leent zich perfect voor het maken van aantekeningen of het ophangen van bijvoorbeeld een krantenartikel. Maar ook in uw eigen interieur misstaat het niet. Het is bijvoorbeeld een hele stijlvolle manier om een boodschappenlijstje te noteren.

Glassboards zijn beschrijfbaar met speciale glassboard markers en uitwisbaar met een vochtige doek of wisser. Kiest u voor een matte variant, dan is het bord zelfs te gebruiken om op te projecteren. En de meeste borden zijn daarnaast ook magneethoudend. Zo kunt u er makkelijk foto's, printjes en ander papierwerk aan ophangen.

Duurzame en luxe materialen
Glassboards worden gemaakt van super sterk veiligheidsglas. Dit zorgt voor zo min mogelijk letsel mocht het glas desondanks toch kapot gaan. En de afgeronde hoeken voorkomen verwondingen door stoten. Het sterke glas is van hoge kwaliteit en geeft u jaren plezier van uw bord.

Keuze uit wandmontage of op statief
Naast de standaard glasborden voor aan de wand, zijn er ook borden op statief verkrijgbaar. Deze innovatieve oplossing is ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, instructieruimtes en meeting rooms. Omdat de borden verrijdbaar zijn, kunnen ze in meerdere ruimtes gebruikt worden. Zo hoeft u niet in de wand te boren en bespaart u op de aanschafprijs.