Gratis bezorging vanaf 10,-

Glassboard verrijdbaar

Sorteer op
Foto-tabel | Lijst

6 Artikelen

verrijdbaar glassboard 100x150 cm
359,00 296,69
Leverdatum berekenen...
verrijdbaar glassboard 90x120 cm
299,00 247,11
Leverdatum berekenen...
verrijdbare flipover 70x100 cm
229,00 189,26
Leverdatum berekenen...
mobile glassboard black
1.509,95 1.247,89
Leverdatum berekenen...
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktermijn
flipover mobiel 60x90 cm
199,00 164,46
Leverdatum berekenen...
mobiel glassboard wit
1.509,95 1.247,89
Leverdatum berekenen...

Op zoek naar een professioneel verrijdbaar glassboard? Bij Whiteboard-Flipover.nl vindt u een schitterend aanbod mobiele glassboards van Legamaster en uit de Chameleon Mobile collectie van Smit Visual.

Mobiele glassboards spelen in op de groeiende behoefte aan een moderne en stijlvolle werkomgeving die tevens innovatief en functioneel is. Doordat de borden magnetisch, beschrijfbaar en uitwisbaar zijn, zijn ze breed inzetbaar. Ze zijn onder andere geschikt voor voor kantoren en werkplekken, meeting rooms, vergaderruimtes, conferentiezalen en leslokalen.

mobiel glassboard voor kantoren en werkplekken

Glassboards zijn inzetbaar voor vele doeleinden
Mobiele glasborden zetten aan tot interactie en spelen in op het visuele aspect. Dat maakt ze ideaal voor brainstormsessies, het maken van aantekeningen, het delen van ideeën, het maken van planningen en om te informeren. Maar ook voor het inrichten van een verbeterbord zoals een Scrum bord of OEE bord zijn glassboards uitermate geschikt.

Topkwaliteit met een lange levensduur
De toplaag van de verrijdbare glassboards is gemaakt van zeer sterk veiligheidsglas met een krasvaste laag. Door deze hoge kwaliteit heeft u jaren lang plezier van uw bord. En mocht het glas onverhoopt toch kapot gaan, dan zorgt veiligheidsglas voor zo min mogelijk letsel. Daarnaast zorgt de stevige stalen rand ervoor dat het bord beschermt is tegen stoten. Dat is met name handig tijdens het verplaatsen van het bord.

Functioneel en wendbaar
Glasborden zijn magnetisch, beschrijfbaar en uitwisbaar. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos en zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen. En door het dubbelzijdige oppervlak van deze mobile glassboards is het schrijfoppervlak nagenoeg oneindig.

Alle verrijdbare glassboards zijn voorzien van een stevige voet met 4 wielen. Dat maakt ze uitermate wendbaar. U kunt het bord zo eenvoudig verplaatsen binnen een ruimte, maar ook verplaatsen van de ene naar de andere ruimte binnen een gebouw gaat moeiteloos. Omdat u zo niet langer voor iedere ruimte een apart glasbord nodig heeft, bespaart u op de aanschafkosten.