Typen whiteboards

Whiteboards zijn er in vele soorten en maten. Wij begrijpen dan ook best dat het moeilijk kiezen is. In onderstaand overzicht lichten we alle verschillende typen whiteboards voor je toe.

Bekijk al onze whiteboards

Standaard whiteboard

Een standaard whiteboard is meestal voorzien van een aluminium profiel en gemaakt van gelakt staal. Dit staat voor een prima prijs kwaliteit verhouding. Wil je een wat luxere uitvoering, geschikt voor intensief gebruik, kies dan voor een whiteboard van emaille staal.

Budget whiteboard

Ben je van plan om het whiteboard slechts enkele keren per week te gebruiken? Dan is een budget whiteboard een prima oplossing. Budget whiteboards zijn altijd gemaakt van gelakt staal en extra scherp geprijsd.

Whiteboard zonder rand

Het meest moderne alternatief voor een standaard whiteboard is een whiteboard zonder rand. Deze innovatieve oplossing heeft geen aluminium frame maar daarentegen een strakke rand. Zo kun je meerdere whiteboards vrijwel naadloos op elkaar laten aansluiten voor een extra groot schrijfoppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, maar ook in speelse vormen zoals een hexagon.

Grijs whiteboard

Op zoek naar een whiteboard maar vind je de uitstraling ervan te standaard? Een grijs whiteboard geeft een mooi contrast op een witte muur. Je kunt er dezelfde praktische eigenschappen van verwachten. Ook grijze 'white'boards zijn droog uitwisbaar en magneethoudend. Al onze grijze whiteboards shop je hier.

Bedrukt whiteboard

Een bedrukt whiteboard kun je geheel naar eigen wens maken. Denk aan de opdruk van je bedrijfslogo, een kalender, een jaarplanner of een mooie afbeelding. De opdruk wordt verzegeld in het oppervlak en zal daardoor niet vervagen of slijten. Een duurzame keus met een persoonlijke tintje.

Houtlook whiteboard

Whiteboards met een houten frame hebben een klassieke uitstraling. Ze staan mooi in een wat meer authentieke inrichting. Het houten frame geeft het bord een warme uitstraling en voorkomt dat de hoeken en randen van het bord beschadigen.

Meervlaks whiteboard

Een meervlaks whiteboard is ideaal voor wie graag een groot schrijfoppervlak wenst. Je kunt de zijkanten van het whiteboard draaien waardoor het vanuit elke positie goed zichtbaar is. Je ziet dit type bord dan ook vaak terug in klaslokalen.

Whiteboard met ruit

Whiteboards met een ruitpatroon zijn bedoeld voor het maken van grafieken, tabellen en het maken van berekeningen. Ideaal voor in een klaslokaal of meeting room.

Whiteboard kopen? Bekijk al onze whiteboards.

Meer hulp nodig bij het kiezen van een whiteboard? Bekijk onze keuzehulp pagina eens.