•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn

Magneetbord

Een magneetbord van whiteboard-flipover.nl zijn magnetische whiteboards die je uitstekend kunt gebruiken om met een magneet prints, krantenartikelen of notities op te hangen. Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van een magneetbord, de magneetborden die wij leveren zijn voor allerlei toepassingen te krijgen.

Wij leveren verschillende magneetborden:

Voor een magneetbord heeft u magneten nodig die uw whiteboard niet beschaddigen. Dit zijn meestal magneten met een afgeronde kop zodat het harde magnetische staal het magneetbord niet beschadigd. Wij adviseren niet te besparen op deze magneten, het kan zijn dat het magneetbord beschadigd door geen magneetbord magneten te gebruiken. Alle magneten in onze webwinkel zijn geschikte magneten.

Wilt u meer informatie over een van onze magnetische whiteboards of meer info over een ander whiteboard of flipover? Dan kunt u contact opnemen met 040 - 2542823 of kijk hier om antwoord op al uw vragen te geven. Ook adviseren wij graag in andere whiteboard of flipover mogelijkheden binnen uw bedrijf.