•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Scheidingswanden

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

26 artikel(en)

Met scheidingswanden kunt u ruimtes heel gemakkelijk flexibel indelen. Ze zijn ideaal om afzonderlijke werkplekken te creëren binnen kantoren en scholen. Wij leveren scheidingswanden van prikbord materiaal en van emailstaal (whiteboard materiaal). De scheidingspanelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en in veel verschillende kleuren. De flexibele wanden bieden vele mogelijkheden en zijn uitstekend te combineren. Tevens bieden de wanden geluidsisolatie en zorgen ze voor betere concentratie bij werknemers of scholieren.

De flexibele scheidingswanden van Smit Visual zijn ideaal om binnen scholen en in kantoorruimtes afgescheiden werkplekken te creëren. Maar u kunt er ook een wachtruimte mee indelen en afschermen of een tijdelijke vergaderruimte mee maken.

Oneindige variatie
In ons assortiment vind u verdeelwanden van twee verschillende materialen. Namelijk van emailstaal ofwel whiteboard materiaal, en van prikbord materiaal. Alle wanden zijn dubbelzijdig toepasbaar omdat beide zijden van hetzelfde materiaal zijn. Het tussenschot van prikbord materiaal is ideaal om sfeer en kleur in een kale ruimte te brengen. Deze wand is in wel 18 verschillende kleuren te bestellen. Uiteenlopend van ‘veilige’ kleuren zoals grijs en zwart, tot intens felle kleuren als oranje en fel groen.

De whiteboard scheidingswand is juist weer zeer geschikt als u aantekeningen, takenlijsten of memo’s op de wand wilt noteren. Het materiaal is beschrijfbaar met whiteboard markers en droog uitwisbaar. Wat dacht u van het noteren van omzetontwikkelingen of targets? Of het noteren van een dagelijkse doelstelling? Ook kunt u er magneten op bevestigen doordat het materiaal magnetisch is. Combineer de whiteboard en prikbord wanden in verschillende kleuren voor een speelse en functionele oplossing.

Oneindig veel flexibiliteit
Zowel de whiteboard als de prikbord variant van de scheidingswanden zijn leverbaar in 9 verschillende maten. Er zijn drie verschillende hoogtematen en drie verschillende breedtes verkrijgbaar. Zo is er dus altijd een geschikte oplossing voor uw wens! De wanden zijn heel eenvoudig te monteren middels de bijgeleverde en los verkrijgbare montage onderdelen. U kunt de wanden losstaand gebruiken, maar u kunt ook 4 of zelfs meer wanden met elkaar verbinden. En als u kiest voor verrijdbare voeten onder de scheidingspanelen, dan kunt u ze zo vaak u wilt verplaatsen. Dit maakt het een uitermate flexibele oplossing voor iedere ruimte. Ook zijn de mobiele scheidingswanden uit te breiden met wandhaken waaraan schilderijen en andere voorwerpen gehangen kunnen worden. Zo kunnen de panelen naar eigen voorkeur opgeleukt worden zonder ze te beschadigen.

Geluiddemping
De flexibele scheidingswanden zorgen voor isolatie en demping van geluid. Plaatst u de wanden om bureaus in grote werkruimtes, dan zal het geluidsniveau aanzienlijk dalen. Dit maakt dat de akoestiek binnen de ruimte rustiger en prettiger is. Uw werknemers kunnen dan elkaar, maar ook klanten aan de telefoon stukken beter verstaan.

Betere prestaties door betere concentratie
Door het plaatsen van scheidingswanden wordt een werkomgeving vele malen rustiger. Werknemers en scholieren worden minder afgeleid door elkaar en door invloeden van buitenaf. Dit bevordert de concentratie, en een betere concentratie resulteert natuurlijk in betere prestaties. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het bedrijfsresultaat, maar het zorgt ook voor een prettigere werksfeer.