•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Prikbord

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

73 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

73 artikel(en)

Een prikbord is dé manier om mededelingen kenbaar te maken, om artikelen te presenteren of om een sfeerimpressie met foto's te maken. Prikborden zijn overal toepasbaar. Ddenk aan kantoren, bedrijven en instellingen, scholen of gewoon bij u thuis.

Wij leveren prikborden in zeer uiteenlopende kleuren, maten en materialen. Zo zijn er prikborden van kurk maar ook van zelf herstellend bulletin materiaal. En wat dacht u van de moderne design prikborden in leuke vormen?

De veelzijdigheid van een prikbord
Een prikbord is heel veelzijdig toepasbaar. Wat dacht u van een prikbord op kantoor om resultaten en belangrijk nieuws op mede te delen. Of een prikbord in een ontvangsthal om informatie zoals een programma of route op aan te duiden. Maar ook bij u thuis komt een prikbord goed van pas. Hang er leuke foto's aan, verzamel recepten of spaar er zegeltjes op. Met punaises of pushpins bevestigd u wat u maar wilt aan een prikbord, en u wisselt het even makkelijk weer voor wat anders.

Prikbord van kurk
Een prikbord van kurk is tijdloos en universeel. Kurk is een natuurlijk materiaal en dus heel milieuvriendelijk. Onze prikborden van kurk zijn van hoogwaardige kwaliteit en allen voorzien van een stevige aluminium lijst met kunststof hoeken. Door de omlijsting blijft het prikbord lang mooi en wordt het beschermd tegen stoten en vallen.

Prikbord van kurklinoleum
Prikborden van kurklinoleum zijn niet alleen heel duurzaam, maar vooral ook echte blikvangers. Dit materiaal, ook wel bulletin genoemd, straalt luxe uit en is leverbaar in vele mooie kleuren. Bulletin materiaal is zelf herstellend en garandeert een lange levensduur. Zo blijft uw bord er jaren lang als nieuw uitzien, ook bij intensief gebruik. Deze bulletin prikborden zijn leverbaar met of zonder aluminium omlijsting.

Design prikbord
De Chameleon Pinning design prikborden van Smit Visual zijn perfect om een moderne twist te geven aan uw kantoor, bedrijfsruimte of woonruimte. Deze prikborden met ronde of zeshoekige vorm zijn leverbaar in maar liefst 15 verschillende kleuren die naar hartenlust te combineren zijn.

Afwijkende vormen en designs
Buiten de standaard rechthoekige prikborden en design prikborden, zijn er ook andere verrassende varianten leverbaar. Zo bieden wij een landkaart prikbord, leuk om aan te geven welke plaatsen u heeft bezocht. Of een tijdlijn prikbord om de geschiedenis van uw bedrijf op weer te geven.