...
Kopers-bescherming
3.97/5.00
Laden...

Scheidingswand dubbelzijdig - Whiteboard - Extra hygiënisch emaille - 140x120 cm

389,00 321,49
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 389,00389,00 totaal

Exclusief voeten, deze worden afzonderlijk per stuk verkocht.

Met deze scheidingswand voldoet een ruimte binnen mum van tijd aan de ‘1,5 meter economie’. Personeel kan veilig aan de slag, vooral op plekken waar veel loopverkeer bestaat. Tevens zeer geschikt om te plaatsen tussen bureaus. Met één voet kunnen maximaal 4 wandpanelen gekoppeld worden, om zo in zeer korte tijd gescheiden werkplekken te creëren. Het extra hygiënische whiteboard oppervlak is ideaal voor scholen, werkplekken en omgevingen waarbij hygiëne extra belangrijk is.

Whiteboard scheidingswand 140 cm hoog

Ideaal als (tijdelijke) preventie maatregel
Waarborgt de veiligheid en biedt privacy
Dubbelzijdig Extra Hygiënisch Emaille oppervlak
Lichtgewicht aluminium profiel met kunststof hoeken
Koppelbaar aan andere whiteboard / semi-transparante / prikbord scheidingswanden

Extra hygiënisch whiteboard scheidingsscherm 140 cm hoog

Wie stabiliteit bovenaan de prioriteitenlijst heeft staan, kiest voor dit product. Onze scheidingswanden staan uitermate stevig dankzij de stalen voeten en lichtgewicht frameconstructie. Het magnetische whiteboardoppervlak is voorzien van Extra Hygiënisch Emaille. Hierin is een nieuwe technologie toegepast, waarbij zilvermicrodeeltjes zorgen dat binnen 24 uur 99% van de aanwezige bacteriën geëlimineerd worden. En dat gedurende de hele levensduur van het product. Bovendien is het oppervlak krasvast. Gebruik de wand in combinatie met whiteboard markers en een wisser.

De scheidingswand is heel eenvoudig te monteren middels de bijgeleverde en los verkrijgbare montage onderdelen. Het paneel is losstaand te gebruiken, maar kan met behulp van verbindingsstukken ook gekoppeld worden aan andere panelen. Behalve whiteboard schermen, zijn er uit dezelfde serie ook wanden met semi-transparant oppervlak of prikbord oppervlak verkrijgbaar. Bekijk alle scheidingswanden hier.

Kenmerken
Afmetingen: hoogte 140 cm x breedte 120 cm
Dikte: 20 mm
Binnenmaat: min +/- 9 mm
Buitenmaat: plus +/- 50 mm
Materiaal: Emailstaal / aluminium
Montage: Inclusief montage materiaal *
LET OP! Exclusief voeten **

* De wand wordt standaard geleverd met de volgende montage materialen: twee assen + twee schroeven (benodigd voor montage op de voeten), twee enkele afdekdopjes en één recht verbindingsdopje (twee-weg) voor het verbinden van 2 panelen. T (drie-weg) en X (vier-weg) verbindingsdopjes worden apart verkocht.

** Voeten worden apart verkocht. Er is keuze uit een vrijstaande voet, muurpositie voet of verrijdbare voet. Als je een scheidingswand los wil plaatsen, zijn er twee voeten nodig. Wil je meerdere scheidingswanden met elkaar verbinden, dan plaats je één voet onder het verbindingspunt en één voet aan elk uiteinde van een wand.


Specificaties
SKU 13006.182
EAN 8712752110013
Kleur Wit
Afmetingen 140 x 120 cm
Materiaal Geëmailleerd
Omlijsting Aluminium zilver
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 2-zijdig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen