...
Kopers-bescherming
3.97/5.00
Laden...

Scheidingswand dubbelzijdig - Prikbord - 180x120 cm

489,95 404,92
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 489,95489,95 totaal

Exclusief voeten, deze worden afzonderlijk per stuk verkocht.

De flexibele scheidingswanden van Smit Visual zijn ideaal om binnen scholen en in kantoorruimtes afgescheiden werkplekken te creëren. Maar u kunt er ook een wachtruimte mee indelen en afschermen of een tijdelijke vergaderruimte mee maken. Deze scheidingswand van prikbord materiaal is zeer geschikt als u kleur in een ruimte wilt aanbrengen en de mogelijkheid zoekt om notities e.d. vast te pinnen. Het prikbord materiaal bestaat uit 100% gerecycled textiel met gesloten lus. Het scheidingspaneel is dubbelzijdig toepasbaar omdat beide zijden van hetzelfde materiaal zijn.

Kleurkeuze
Deze scheidingswand van prikbord materiaal is leverbaar in maar liefst 18 verschillende kleuren. Uiteenlopend van 'veilig' grijs tot zacht paars en fel groen. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u uit één van de 18 kleuren te kiezen. Zie het kleuroverzicht hieronder. De kleurcodes in de afbeeldingen (beginnend met AK of YS) komen overeen met het kleurkeuze menu.

Scheidingswand prikbord kleuren
Oneindige variatie
Het tussenschot is ook beschikbaar in een variant van emailstaal (whiteboard materiaal). Ideaal voor het maken van notities. De scheidingswanden zijn leverbaar in 9 verschillende maten. Er zijn drie verschillende hoogtematen en drie verschillende breedtes verkrijgbaar. Zo is er dus altijd een geschikte oplossing voor uw wens! Combineer de whiteboard en prikbord wanden in verschillende kleuren voor een speelse en functionele oplossing.

Oneindig veel flexibiliteit
De tussenwanden zijn heel eenvoudig te monteren middels de bijgeleverde en los verkrijgbare montage onderdelen. U kunt de wanden losstaand gebruiken, maar u kunt ook 4 of zelfs meer wanden met elkaar verbinden. En als u kiest voor verrijdbare voeten onder de scheidingspanelen, dan kunt u ze zo vaak u wilt verplaatsen. Dit maakt het een uitermate flexibele oplossing voor iedere ruimte. Ook zijn de mobiele scheidingswanden uit te breiden met wandhaken waaraan schilderijen en andere voorwerpen gehangen kunnen worden. Zo kunnen de panelen naar eigen voorkeur opgeleukt worden zonder ze te beschadigen.

Geluiddemping
De flexibele scheidingswanden zorgen voor isolatie en demping van geluid. Plaatst u de wanden om bureaus in grote werkruimtes, dan zal het geluidsniveau aanzienlijk dalen. Uw werknemers kunnen dan elkaar, maar ook klanten aan de telefoon stukken beter verstaan.

Betere prestaties door betere concentratie
Door het plaatsen van scheidingswanden wordt een werkomgeving vele malen rustiger. Werknemers en scholieren worden minder afgeleid door elkaar en door invloeden van buitenaf. Dit bevordert de concentratie, en een betere concentratie resulteert natuurlijk in betere prestaties. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het bedrijfsresultaat, maar het zorgt ook voor een prettigere werksfeer.

Kenmerken
Afmetingen: hoogte 180 cm x breedte 120 cm
Dubbelzijdig oppervlak van gekleurd prikbord materiaal
Profiel van aluminium met kunststof hoeken
Keuze uit 18 kleuren *
Inclusief montage materiaal **
Ook leverbaar met oppervlak van emailstaal (whiteboard)
Ook leverbaar in 8 andere afmetingen
LET OP: exclusief voeten ***

* Bij het plaatsen van uw bestelling dient u uit één van de 18 kleuren te kiezen. De kleurcodes in de afbeeldingen (beginnend met AK of YS) komen overeen met het kleurkeuze menu.

** De wand wordt standaard geleverd met de volgende montage materialen: twee assen + twee schroeven (benodigd voor montage op de voeten), twee enkele afdekdopjes en één recht verbindingsdopje (twee-weg) voor het verbinden van 2 panelen. T (drie-weg) en X (vier-weg) verbindingsdopjes worden apart verkocht.

*** Voeten worden apart verkocht. Er is keuze uit een vrijstaande voet, muurpositie voet of verrijdbare voet. Als je een scheidingswand los wil plaatsen, zijn er twee voeten nodig. Wil je meerdere scheidingswanden met elkaar verbinden, dan plaats je één voet onder het verbindingspunt en één voet aan elk uiteinde van een wand.


Specificaties
SKU 13006.923
EAN 5601570616537
Afmetingen 180 x 120 cm
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen