check Gratis bezorging vanaf 10,-

TWIN Stable flipover driepoot - 65x100 cm

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Een flipover voor iedereen! Deze in hoogte verstelbare flipover is voorzien van een flipover klem, whiteboard oppervlak, afleggoot en een metalen driepoot. Het bord heeft een perfect magnetisch werkoppervlak van 65 x 100 cm voor een probleemloze presentatie, les of vergadering.

Flipover TWIN Stable

De TWIN Stable whiteboard flipover is handig in gebruik. Zelfs kinderen kunnen gebruik maken van deze flipover op de laagste stand. Ben jij groot? Geen probleem. Het frame is gemakkelijk omhoog te zetten door de drie knoppen op het frame los te draaien en weer vast te draaien op de gewenste hoogte.

Deze flipover is ideaal voor het geven van een cursus, training of in een werkoverleg. Het bord is licht van gewicht en dus eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste ruimte. Door middel van het flipoverpapier bewaar je al jouw belangrijke aantekeningen om naderhand nog een keer door te lezen of verder in te vullen.

Whiteboard flipover bord

Is jouw flipoverpapier op? Geen paniek! Het magnetische schrijfoppervlak van deze flipover dient ook als whiteboard. Je kunt hier eenvoudig aantekeningen op maken en weer uit wissen met een whiteboard marker en wisser. Daarnaast kun je eenvoudig informatie ophangen met behulp van magneetjes. Jouw markers en wisser kunnen gemakkelijk neergelegd worden in de afleggoot over de gehele breedte.

Het bord is voorzien van een geïntegreerde flipoverklem. Zo kun je flipoverpapier gemakkelijk ophangen. Draai de twee knoppen aan de bovenkant van het bord los en schuif het papier hier tussen. Draai de knoppen daarna weer vast om het papier op zijn plaats te houden.

Kenmerken flipover whiteboard

+ Verstelbaar in hoogte
+ Handige flipoverpapier klem
+ Magnetisch whiteboard oppervlak
+ Afleggoot over gehele breedte

- Niet verrijdbaar
- Geen uitklapbare zijkanten

Algemene informatie

 Afmeting: 65 x 100 cm
 Materiaal schrijfoppervlak: Whiteboard
 Materiaal frame: Kunststof
 Kleur: Wit/Grijs
 Inclusief: Montagemateriaal, handleiding en pennenbak
 Exclusief: Flipoverpapier, markers en wisser

Meer informatie
SKU 5441
EAN 5601570641911
Kleur Wit
Afmetingen 68 x 100 cm
Materiaal Gelakt staal
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Reviews
Downloads
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op