check Gratis bezorging vanaf 10,-

Whiteboard / prikbord pakket 200x200 cm - 1 whiteboard + 2 akoestische panelen - Antraciet

Merk: IVOL
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
set(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Deze combiset is ideaal voor wie de voordelen van een schrijfbord wil combineren met de voordelen van een akoestisch paneel én prikbord. De smaakvol samengestelde wandoplossing is eenvoudig zelf te bevestigen en kan naar wens worden uitgebreid met los verkrijgbare componenten. Het moderne design zonder rand past in iedere inrichting.

✔ Schrijf- en prikbord in één
✔ 1x frameloos whiteboard van gelakt staal 100x200 cm, dikte 1,1 cm
✔ 2x akoestisch paneel / prikbord van PET-vilt 100x100 cm, dikte 0,9 cm
✔ Modulair systeem, uitbreidbaar met losse componenten
✔ Eenvoudig zelf te bevestigen

Whiteboard zonder rand 100x200 cm

Het frameloze whiteboard is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gelakt staal. Daardoor is het oppervlak te beschrijven met whiteboard markers en even makkelijk weer te wissen. Het bord is tevens magnetisch dus je kunt er met magneetjes ook notities, foto’s e.d. aan ophangen.

Met behulp van de bijgeleverde template kun je de positie van het whiteboard uiterst precies bepalen. De template is tevens een boortemplate. Zo heb je geen meetlat meer nodig en boor je de gaten op exact de juiste plek. De bijgeleverde magneten* schroef je vervolgens vast op de muur en het whiteboard hang je daar aan op. Doordat het whiteboard na de montage nog iets verschoven kan worden, hangt het altijd perfect recht aan de muur.

*De magneten voor montage zitten bij levering achter op het bord “geplakt”. Deze zijn eenvoudig los te wippen met een schroevendraaier.

Akoestisch wandpaneel antraciet 100x100 cm

Het akoestische wandpaneel van PET-vilt verbetert de akoestiek in iedere ruimte en kan tevens als prikbord* gebruikt worden. PET-vilt panelen kunnen met dubbelzijdige tape of met MS-polymeerkit aan de muur bevestigd worden. Dit werkt het beste op gladde, stofvrije oppervlakken. Voor bevestiging aan het plafond adviseren wij het gebruik van kit. Het materiaal kan met een scherp stanleymes in ieder gewenste vorm of maat worden gesneden.

*PET-vilt is niet zelfherstellend. Gaatjes van punaises blijven lichtjes zichtbaar.

Whiteboard / prikbord wand maken

Door het uitbreiden van dezet set met losse componenten kun je een hele wand vullen. Combineer verschillende kleuren en maten tot een uniek geheel. Klik hier voor het whiteboard in diverse afmetingen en kleuren. Klik hier voor het akoestische paneel in alle beschikbare kleuren.

Meer informatie
SKU FWB-AD-200200-38ANT
EAN 5601570644141
Kleur Antraciet
Afmetingen 100 x 200 cm
Materiaal Gelakt staal
Omlijsting Frameloos
Magneethoudend Ja
Beschrijfbaar 1-zijde
Whiteboard type Wandmontage
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op