•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Frameless

Frameless whiteboards geven een ruimte een schitterende strakke en moderne look. Whiteboards zonder profiel zijn bij uitstek geschikt om lange wanden te bekleden en kunnen zelfs in hoeken geplaatst worden. Door het ontbreken van een omlijsting kunt u zoveel whiteboards tegen elkaar aan monteren als u wilt voor oneindig veel schrijfoppervlak.

Ons assortiment frameless whiteboards bestaat uit de Skin whiteboards van Rocada, de Chameleon Writing whiteboards van Smit Visual en de Space-Up lijn van Legamaster.

frameless whiteboard
Oneindig veel schrijfoppervlak
Door het plaatsen van meerdere whiteboards zonder rand creëert u oneindig veel schrijfoppervlak. Laat bijvoorbeeld door het gehele kantoor een whiteboard wand lopen zodat iedere medewerker gedurende de week aantekeningen kan maken en plan ééns per week een bespreking in waarin deze aantekeningen worden meegenomen. Of wat dacht u van een creatief half uurtje tijdens de lunchpauze?

Flexibel toepasbaar
Frameless whiteboards zijn zeer flexibel toe te passen binnen een ruimte omdat ze naadloos op elkaar aan sluiten en zelfs in en op hoeken geplaatst kunnen worden. Zo kunt u meerdere whiteboards zonder profiel naast of boven elkaar plaatsen en eventueel verschillende afmetingen met elkaar combineren. Maar ook één losse whiteboard zonder rand oogt mooi op de muur.

Duurzaam emailstaal / gelakt staal
De Chameleon Writing whiteboards van Smit Visual zijn gemaakt van hoge kwaliteit emailstaal met een dikte van 9 mm. Dit materiaal is zeer geschikt voor intensief gebruik en krast niet. Zo heeft u jarenlang plezier van uw whiteboard wand! De randloze Skin whiteboards van Rocada zijn leverbaar in zowel gelakt staal als polyester. Zo heeft u zelf de keuze wat betreft kwaliteit. Alle whiteboards zijn beschrijfbaar met whiteboard markers, droog uitwisbaar en magnetisch. U kunt dus ook notities, afbeeldingen en artikelen op het bord bevestigen met magneten.

Leverbaar in vele varianten
De frameless Chameleon Writing whiteboards zonder profiel van Smit Visual zijn leverbaar in vele varianten en afmetingen. Naast rechthoekige whiteboards is deze frameloze variant ook leverbaar met afgeronde hoeken en in leuke vormen zoals een rechthoek en een denkwolk. Daarnaast zijn er frameless whiteboards met matte afwerking die ook als projectiebord gebruikt kunnen worden. Echte blikvangers zijn de maatwerk / eigen ontwerp Chameleon Writing whiteboards met de bijvoorbeeld de skyline van Nederland of Eindhoven. Deze unieke whiteboards geven een saaie kantoorruimte meteen sfeer.

De Skin whiteboards van Rocada zijn ook leverbaar in vele varianten. Rocada whiteboards zijn in minder verschillende afmetingen verkrijgbaar maar daarentegen wel in opvallende kleuren of met opdruk, daarmee kleed u een kantoorruimte direct aan. Daarnaast zijn er accessoires verkrijgbaar zoals een statief om 2 Skin whiteboards aan te bevestigen en een flipchart die eenvoudig over de Skin whiteboards gehangen kan worden.

Tot slot biedt de Space-Up serie van Legamaster een breed scala hoogwaardige schrijfoplossingen zonder rand. De serie bestaat uit de Board-Up lijn, Wall-Up lijn en Wrap-Up lijn. Samen vormen deze lijnen een uitgebreid assortiment aan frameloze whiteboards en frameless whiteboardwand oplossingen. Uniek in deze serie is de Wrap-Up whiteboardfolie. Een betaalbaar en handzaam alternatief voor het bekende whiteboard.

Eenvoudige montage
Montage van de randloze whiteboards is heel eenvoudig. Bij de whiteboards wordt al het benodigde wandmontage materiaal meegeleverd. Met dit montagemateriaal kunt u de borden strak tegen de muur en strak tegen elkaar aan monteren.