•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Landkaarten

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Als u op zoek bent naar de moderne uitvoering van een landkaart, dan zijn whiteboards met landkaarten de ideale oplossing. Deze whiteboards zijn bedrukt met zeer gedetailleerde afbeeldingen van diverse kaarten. Al onze landkaartborden zijn droog uitwisbaar en magnetisch.

Zit uw gewenste kaart niet in ons assortiment? Kijk dan bij onze bedrukte whiteboards. U kunt daar zelf een landkaart aanleveren om op een whiteboard te laten drukken.

Veelzijdig in gebruik
Onze whiteboards met landkaart zijn zeer veelzijdig in gebruik. Omdat de landkaart is gedrukt op whiteboard materiaal, kunt u er met whiteboard markers aantekeningen op maken en die even makkelijk weer wissen. Ook zijn de borden magnetisch. Gebruik de borden om plaatsen aan te duiden, om routes uit te stippelen of om gebieden af te zetten. Ook kunt u aangeven in welke gebieden uw klanten zich bevinden of waar de vestigingen van uw bedrijf staan. De mogelijkheden zijn oneindig.

Duurzame kwaliteit
Al onze whiteboard landkaart borden zijn bedoeld om jaren plezier van te hebben. De opdruk is aangebracht middels de meest moderne technieken. Voor de borden van Legamaster zijn standaard printtechnieken gebruikt. Op de borden van Smit Visual is de opdruk aangebracht middels sublimatie techniek. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van hittegevoelige inkten die een verbinding aangaan met de coating. Hierdoor wordt de afbeelding haarscherp en duurzaam verzegeld in het oppervlak. De opdruk zal dan ook niet verkleuren door zonlicht of vervagen naarmate het bord gebruikt wordt.

De whiteboards zijn voorzien van stevige aluminium lijsten die de randen van het bord beschermen. Ook hebben alle whiteboards een afleggoot onder aan het bord om whiteboard markers en magneetjes op te leggen.

Leverbaar in vele varianten
Wij bieden een ruim assortiment met vele varianten landkaarten. Zo zijn er onder andere wereldkaarten, wegenkaarten, stadskaarten en postcodekaarten verkrijgbaar. Denk aan een wegenkaart van de Benelux, een kaart met de postcodegebieden van Duitsland of een stadsplattegrond van Barcelona.