...
Kopers-bescherming
3.97/5.00
Laden...

Projectieborden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Projectiescherm en whiteboard in 1
Het projectiebord is en perfecte combinatie tussen een projectiescherm en een whiteboard. Het biedt de ideale omstandigheden voor projectie met behulp van een beamer, maar is daarnaast ook te beschrijven met whiteboard markers. Zo kunt u tijdens het projecteren aantekeningen maken, en deze in één vloeiende beweging weer wissen. Ideaal om te gebruiken als all-in-one oplossing in cursusruimtes en klaslokalen ter vervanging van het traditionele schoolbord. Maar ook voor bedrijven is dit whiteboard een handig hulpmiddel tijdens het vergaderen of voor het geven van presentaties.

Matte whiteboards
In ons assortiment vindt u diverse matte whiteboards. Deze borden zijn met name geschikt als whiteboard, maar vanwege het matte oppervlak ook te gebruiken om op te projecteren. De ideale oplossing dus als u slechts af en toe een projectiescherm nodig heeft.

Mica projectieborden
Mica whiteboards zijn volwaardige en hoogstaande projectieborden die ook als whiteboard te gebruiken zijn. U kunt er naast projecteren dus ook met whiteboard markers op schrijven of aantekeningen aan ophangen met magneetjes. Het geëmailleerde bord oppervlak met speciale Mica coating heeft excellente projectie eigenschappen, waaronder;

Krasvast
Minimale reflectie
Perfecte projectie zonder hotspot
Grote kijkhoek
Anti glare
Geschikt voor long throw en ultra short throw projectie
Gain waarde 1.8 (5%)