•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Verrijdbaar whiteboard

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Een verrijdbaar whiteboard is ideaal wanneer u het whiteboard op meerdere locaties binnen uw bedrijf wilt gebruiken. Een mobiel whiteboard is onder andere inzetbaar tijdens besprekingen, trainingen, presentaties en brainstormsessies in kantoren, scholen, vergaderzalen enzovoorts. Onze kantelborden zijn dubbelzijdig te gebruiken, van hoge kwaliteit en leverbaar in vele varianten.

Flexibel en wendbaar
Een verrijdbaar whitebord is door het frame met wieltjes super wendbaar. U rijdt het bord zo van de ene kant van de ruimte naar de andere kant. Of u verplaatst het bord wanneer nodig naar een geheel andere ruimte. Dit bespaart u de aanschaf van meerdere whiteboards. En omdat een verrijdbaar whiteboard een kantelbaar bord heeft dat dubbelzijdig te beschrijven is, heeft u dubbel zo veel schrijfoppervlak binnen handbereik. Ook kunt u de kijkhoek veranderen waardoor u geen last heeft van de weerkaatsing van (zon)licht.

Het frame van een verrijdbaar whitebord is voorzien van 4 zwenkwieltjes om soepel alle richtingen op te kunnen sturen. Uiteraard is er minstens één wieltje op de rem te zetten waardoor het bord in positie blijft.

Duurzame kwaliteit
Onze kantelborden zijn gemaakt van sterk staal met een kwalitatief oppervlak. Er is keuze uit een standaard gelakt stalen oppervlak of uit een geëmailleerd oppervlak. De geëmailleerde varianten zijn heel geschikt voor intensief gebruik omdat het oppervlak vrijwel onmogelijk te bekrassen is. Tevens hebben alle verrijdbare whiteborden een stevige omlijsting die de randen en hoeken beschermen tegen stoten, want dat wil nog wel eens gebeuren tijdens het verplaatsen. Hierdoor heeft u er jaren lang plezier van.

Leverbaar in vele varianten
Verrijdbare whiteboards zijn leverbaar in vele verschillende varianten waardoor er altijd wel een passende oplossing is. Zo is er al een bord vanaf 90 centimeter bij 1 meter 20. Maar ook een maat van 120 bij 220 centimeter ziet u terug in ons assortiment. Daarnaast zijn er borden die geschikt zijn voor projectie en dus heel flexibel in gebruik zijn.

Met handige afleggoot
Al onze mobiele whiteboards zijn voorzien van een ruime afleggoot waarin u onder andere whiteboard markers, magneten en een wisser kwijt kunt. Zo heeft u altijd en in elke ruimte al uw schrijfmaterialen bij de hand.