•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Whiteboardwand panelen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Wilt u een gedeelte of juist een gehele wand voorzien van een whiteboard? Dan zijn onze whiteboardwand panelen de ideale oplossing! Een whiteboardwand wordt opgebouwd uit grote panelen die met een aluminium profiel of juist profielloos met elkaar worden verbonden. De mogelijkheden zijn zeer divers want wij bieden niet alleen maatwerk, maar ook de keuze uit diverse materialen waaronder projectiebord en krijtbord. Met deze whiteboardwand panelen kunt u een whiteboard muur maken die volledig naar uw wens is.

Wij leveren zowel de Wall-Up lijn van Legamaster, als de Chameleon Writing panelen van Smit Visual.

Standaard maten of maatwerk
Alle varianten whiteboardwanden zijn leverbaar als maatwerk, maar van de meest verkochte hebben we ook een aantal standaardafmetingen in ons assortiment opgenomen. De maatwerk wanden kunnen oneindig breed gemaakt worden omdat ze bestaan uit afzonderlijke panelen van elk maximaal 120 cm breed. Het aantal wandpanelen waaruit een wand bestaat is dan ook afhankelijk van de gewenste totale breedte. Als u bijvoorbeeld een wand van 4 meter breed wilt, dan bestaat die wand uit 4 panelen van 100 cm breed. De maximale hoogte varieert tussen de 270 en 298 cm. Voor alle maatwerk borden rekenen wij een vaste prijs per vierkante meter.

Met of zonder profiel
Onze whiteboard wanden zijn leverbaar met aluminium profiel of frameless. Het aluminium profiel geeft een nette look en beschermt daarnaast de hoeken en randen van het bord tegen stoten. Nadeel is wel dat de profielen zouden kunnen belemmeren als u over een grote breedte wil schrijven of tekenen. De profielloze (frameless) variant oogt modern en omdat de panelen vrijwel naadloos op elkaar aansluiten is het schrijfoppervlak enorm. De randloze panelen kunt u zelfs op en in hoeken plaatsen.

Grote diversiteit aan materialen en mogelijkheden
Onze whiteboardwand panelen zijn leverbaar van diverse materiaalsoorten. Zo kunt u kiezen uit gelakt staal of emailstaal, maar ook uit krijtbord of projectiebord. Of kies voor een bedrukte variant met een logo of afbeelding erop als u er een geheel eigen draai aan wilt geven.

Informatie over bestellen
Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze maatwerk whiteboardwand varianten, dan kunt u de prijs eenvoudig zelf berekenen door de gewenste afmetingen in te voeren. Voer hierbij de afmetingen in meters in, en gebruik een punt in plaats van een komma.

Tegen vergoeding is het ook mogelijk om eerst iemand langs te laten komen om een whiteboardwand te laten inmeten alvorens u een bestelling doet. Dit is alleen mogelijk voor de frameless varianten en alleen in Nederland. Besluit u naderhand om daadwerkelijk een wand te bestellen, dan worden de inmeet kosten hiermee verrekend.