Gratis bezorging vanaf 10,-

Wooden accessoires starterkit voor whiteboards

Merk: Legamaster
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
stuk(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Gegevens

Wil jij jouw werkruimte schoon en opgeruimd houden, maar slingeren er overal whiteboard accessoires rond? Dan is deze Wooden starterkit de perfecte oplossing! De set bestaat uit 17 stijlvolle magnetische whiteboard accessoires. Deze starter kit bevat een markerhouder, markers, een whiteboard wisser, vilten wisserstrips, een accessoire houder, microvezeldoek, whiteboard reiniger en magneten. Deze Wooden accessoires geven een luxe uitstraling aan je werkplek én dragen bij aan een duurzame werkomgeving. 

Starterkit Wooden accessoires

De 17 accessoires uit de Wooden collectie hebben een stijlvolle uitstraling. Het hout van deze set is van beukenhout "fagus sylvatica" afgewerkt met vernis. Deze starterkit bestaat uit:

- 1 whiteboard markerhouder
4 Edding 28 EcoLine whiteboard markers (in zwart, rood, blauw en groen)
1 whiteboard wisser
3 vilten wisserstrips
5 whiteboard magneten
- 1 whiteboard accessoirehouder
1 microvezeldoekje van 40 x 40 cm
1 whiteboard reiniger van 125 ml

De afgeronde markerhouder heeft een moderne houten uitstraling. Door middel van de inkepingen kunnen de 4 Edding markers horizontaal neergelegd worden. Dit bevordert de inktkwaliteit tijdens het schrijven en voorkomt dat de punt van de marker sneller uitdroogt. 

De whiteboard wisser heeft een luxe uitstraling. De afgeronde vormgeving ligt goed in de hand en geeft de bord wisser een elegante uitstraling. De vilten strip heeft een reinigende werking zonder het whiteboard te beschadigen. Gebruik de bordwisser om de aantekeningen op jouw whiteboard droog uit te wissen. 

De accessoirehouder heeft een moderne houten uitstraling. Door middel van het opbergsysteem met een draagkracht van 400 gram, heb je een multifunctionele en flexibele opbergoplossing. Hierin kun je gemakkelijk jouw whiteboard accessoires, zoals de magneten, microvezeldoek en whiteboard reiniger, opbergen.

Duurzaam whiteboard starterkit

Het unieke aan deze starterkit is dat het een duurzame set is. De houten accessoires zijn gemaakt van beukenhout uit goed beheerde, FSC® gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen. Hierdoor zijn deze producten een milieuvriendelijke keuze.
Let op: Hout is een natuurlijk product, elk item is uniek in kleur en uiterlijk. Dit geeft jouw werkomgeving een natuurlijke uitstraling.

De bijgeleverde Edding whiteboard markers zijn navulbaar. Daarnaast bestaan ze uit 90% recyclebare materialen, waardoor de markers klimaatneutraal zijn. Van deze recyclebare materialen is 83% zelfs post-consumerplastic. Dit is materiaal van onder andere gebruikte yoghurtbekers of gieters.

Combineer deze Wooden markerhouder met een van onze magnetische whiteboards en de andere houten kantooraccessoires uit onze collectie om een duurzame werkomgeving te creëren. 

Kenmerken whiteboard accessoires set

  Magnetisch op een whiteboard
  Duurzaam ontwerp
  Ondersteunt de Clean Desk Policy
  Gemaakt van beuken hout 'fagus sylvatica' afgewerkt met vernis
✓  FSC® gecertificeerd (FSC C158462)
✓  Klimaatneutrale Edding EcoLine markers
  31,8 x 20,6 x 7 cm
  978 gram
  Merk: Legamaster

Meer informatie
SKU 7-125600
EAN 8713797101646
Kleur Bruin
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op